Social Icons

.

luni, 5 ianuarie 2009

Imaginea in oglinda

Doriti sa oferiti casei dumneavoastra un design deosebit? Cautati accesorii dintre cele mai iesite din comun? Ce spuneti de un LCD incorporat in oglinda? Tehnologia se numeste "Imagine in oglinda" si a fost inventata in Germania.




Ce este "imaginea in oglinda"? O tehnologie care integreaza intr-o oglinda un LCD special, cu suprafata reflectorizanta, care se comporta ca orice televizor. In perioada in care display-ul LCD-ului este inchis, acesta se va confunda cu oglinda.
"Mirror Image" ofera oglinzilor si suprafetelor din sticla un aspect futuristic.

Aceasta tehnologie poate fi implementata in orice loc din casa (living, dormitor, baie, bucatarie) . Imaginea in oglinda va permite sa "ascundeti" televizorul in spatele oglinzii, intr-un mod ingenios si elegant totodata.
Imaginea in oglinda face posibila vizionarea filmelor sau programelor tv favorite in baie, pe oglinda existenta, in timp ce va relaxati in cada, fiind special concepute pentru a fi implementate si in spatii cu umiditate mare precum baile.
Ce ziceti de o bucatarie ultramoderna in care sa aveti integrata tehnologia "imagine in oglinda" ?

Tehnologia poate fi implementata aproape oriunde. Fie ca e vorba de saloane de infrumusetare unde clientul poate urmari in oglinda programe tv, hoteluri (camere de hotel), centre spa, saune sau baruri imaginea in oglinda reprezinta o solutie rafinata in materie de design.

Totodata imaginea in oglinda poate reprezenta un mijoc de reclama, oglinzile din lifturi reprezentand un exemplu, spatii publice cu trafic mare (gari, pasaje, magazine, mall-uri).

0 comments:

Trimiteți un comentariu

Spuneti-va parerea...

 

Copyright © 2008-2018 - Casa si Gradina

Director Web Gratuit Director web - Roportal Adauga Site in Director web

Check Page Rank of your Web site pages instantly:

This page rank checking tool is powered by PRChecker.info service