Social Icons

.

marți, 25 februarie 2014

Cum sa creezi singur alei pavate pentru curtea ta

alei pavate
Vrei sa iti pui amprenta asupra spatiului din jurul casei tale? O modalitate simpla dar foarte eficienta este sa construiesti o alee personalizata, pavata cu pietre de rau. Dar cum obtinerea unor astfel de pietre poate fi costisitoare, o solutie la indemana oricui o reprezinta pietrele din beton realizate cu matrite ce imita perfect formele din natura.

Aceste matrite te vor ajuta sa realizezi rapid si ieftin aleea catre gradina / foisorul sau iazul din spatele casei. Matritele sunt realizate din plastic rezistent, fiind usor de refolosit. Asa cum este prezentat in clipul urmator, matritele se pot "interconecta" pentru a crea o alee perfecta, fara discontinuitati. Formele rezultate imita foarte bine piatra de rau sau de cariera. Pentru un efect vizual si mai placut, se pot adauga coloranti in compozitia mortarului.



Asadar, daca te-ai gandit ca trebuie sa platesti o multime de bani pentru a avea o alee pavata personalizata, mai gandeste-te o data. Aleile pot fi realizate chiar de catre tine cu investitii minime. Nu ai nevoie decat de matrite, materialele de constructii (ciment, nisip/pietris) si putina vointa.


0 comments:

Trimiteți un comentariu

Spuneti-va parerea...

 

Copyright © 2008-2018 - Casa si Gradina

Director Web Gratuit Director web - Roportal Adauga Site in Director web

Check Page Rank of your Web site pages instantly:

This page rank checking tool is powered by PRChecker.info service